Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Sparring, Coaching og Supervision | Langer & Rasmussen

Sparring, Coaching og Supervision

Når du sidder i midt i din praksis som leder med alt hvad det indebærer af spændende opgaver, kan det blive svært at se nye vinkler og perspektiver – Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Thinking bright idea concept

De ledere der kommer hos os, har meget forskellige bevægegrunde for det, men fælles for dem er, at de kan se værdien af at tale en erfaren konsulent og leder, som er “blind” og uden bindinger i form af organisatoriske, kollegiale eller politiske hensyn der skal tages – Èn der  ikke er en del af organisationen.

Fordi vi har bred erfaring og er uddannede både inden for ledelse og konsulentvirke, er vi ikke låste af enkelte værktøjer – Vi har flere forskellige at vælge imellem, så det første du skal tage stilling til er, om du ønsker sparring, coaching, supervision, eller et miks.

Gennem vore mange års virke er vi nået til den konklusion, at coaching har effekt, men også sine begrænsninger – coaching egner sig til visse typer problemstillinger, det samme gælder anerkendelses teknikker, personprofileringer, supervision, osv.         Vi anbefaler derfor ofte en både/&  -ikke en enten/eller tilgang.