Hvorfor har 40 års forskning og indsatser ikke kunne dæmme op for det største monster i dansk og internationalt erhvervsliv: Stress?

Efter Ole Fogh Kirkebys og mine tidligere oplæg, bl.a. for de studerende ledere på hhv. Master of Management Development (MMD) og Master of Public Government (MPG) – begge fra Copenhagen Business School, samt de to podcast der er blevet lavet i serierne Mod til indsigt og udvikling og Socialt Indblik, spurgte jeg på LinkedIn, om der mon var interesse for en dag med fokus på ledelse og filosofi som stressforebyggelse i det jyske. Vi fik en meget positiv responce, så nu har vi fået sat dato på dagen =:0)

Kursusdagen der vil have afsæt i vores bog “Velvilje – Ledelse og Filosofi mod Stress” og bliver i Kolding, Fredag d. 26. Aug., 2022, kl. 09:00 – 15:00.

På kurset vil du:

  • Opleve en dag med oplæg, dialoger og øvelser der giver dig nye perspektiver som øger din indsigt og muligheder for at stressforebygge i din organisation.
  • Se mulighederne for forebyggelse gennem samtaler præget af velvilje – hvor vi ikke ser stressen som den forsimpling en klassisk diagnosticering er.
  • Anskue Stress som en konkret fysisk, psykologisk, men først og fremmest, social lidelse.
  • Anskue Stress som et fænomen.
  • Du kommer til at arbejde med din helt personlige værdisætning, så du kan forholde dig til fundamentet (frem for symptomerne) for det der kaldes Stress.

Du kan finde en uddybende teaser her.

Tilmeld dig her senest d. 23. Aug. Prisen er kun 1.850,- inkl. frokost

PS – forlaget Content Publishing vil være tilstede, så du kan købe bogen på dagen.

Vi glæder os meget til en hel dag med dig og de andre deltager med interesse for at forebygge det største monster i dansk arbejdsliv: Stress.