Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Hvad vi vil… | Langer & Rasmussen

Hvad vi vil…

Vi hjælper ledere til at blive bedre ledere og organisationer til at blive mere effektive.

Vort speciale er de ledelsespsykologiske elementer anvendt i praksis. Der hvor mennesker mødes og skal indgå i et konstruktivt samarbejde. Vi er  sammen med dig i det felt, hvor det kan blive hedt, men også fedt – der hvor det er allermest spændende at være leder.

På et sikkert fundament af praktiske erfaringer og teoretiske uddannelser, hjælper vi enkelte ledere eller ledergrupper med at øge sammenhængen og højne kvaliteten inden for en vifte af ledelses-, organisations- og strategiopgaver.

Det kan være at du/I allerede oplever succes og vil have mere udvikling på den baggrund.

Det kan også være, at du er under pres, fordi virksomhedens medarbejdere og ledere er sure, kede, eller stressede, når strategierne og samarbejdet ikke fungerer optimalt.

Vi gør brug af den positive psykologis tænkninger, men anerkender samtidigt, at ind imellem skal et problem adresseres som et problem og ikke som en ”udfordring”.

Derfor inviterer vi dig med indenfor i rum med Systemisk tænkning, Kognitive tilgange, Filosofi, Psykodynamik og Positiv psykologi.

Dette illustrerer en af vore grundholdninger: Det at være på arbejdspladsen er at være i et samspil.

Vi siger at der altid er en anden vej og at der altid er en anden fortælling –  aldrig kun et enten/eller. Det er det vort logo eksemplificerer.Sort logo

Vi tror på, at udvikling og differentiering er en nødvendighed for at bevare konkurrenceevnen og at arbejdet med disse emner, skal ske under hensyn til – og i samspil mellem individ og organisation.

Vores mission er ikke blot at kaste en redningskrans eller lappe et hul – Vi vil hjælpe dig til at bygge et nyt skib, et skib der flyder på den ældste og mest veldokumenterede viden, men samtidig indeholder de nyeste teknologier, som giver dig evnen til at  navigere hurtigere og mere fleksibelt, men også sejle længere (end de fleste).

På et skib opstår der ind imellem behov for hurtigt at lappe et hul – akutte situationer opstår – men hvis dét er det eneste du gør, så ender du med et vrag der på ingen måde er stabilt. Læg dertil, at al opmærksomhed og energi vil gå med at holde øje med lapperne, se efter nye huller og være usikker på fremtiden.

Vi har eksperticen til at bygge det nye skib sammen med dig. Det er dog ikke nok at bygge det nyeste og mest moderne. Det er måske nok et fint og dyrt skib – men hvis det er en hyldevare, så er det ikke det mest optimale.

Hvad er det præcis dit skib skal bruges til? hvad skal det kunne? Er du i en branche der kræver supersonic speed, gigantisk lasteevne, stabilitet i uvejr på de største have, evnen til at gå op ad floderne, eller noget helt andet? Vi finder ud af det og bygger det sammen med jer.

sail boat navigating on the waves