Scenen er den lokale café Tobbers med alt hvad det indebærer af grædende babyer og hurtige piger der køber To-Go kaffe…og midt i dét sidder der så en gruppe af CEO´s, chefer fra private lokale og internationale virksomheder, samt en direktør fra det offentlige  og taler om kommunikative tyngdelove og udviklende ledere.

Hvorfor nu det? og hvorfor dér og ikke på det sædvanlige konferencecenter? Fordi Søren og jeg havde bedt dem om at give os sparring på det nye samspil, vi sætter i søen i år Samspillet mellem

Center of Gravity´s       kommunikative tyngdelov

Langer & Rasmussen´s   Udviklende Lederskab

Noget der skal bryde de sædvanlige mønstre for udvikling af ledere og virksomheder –  og hvor brydes toplederens mønstre bedre end på en levende café med alt hvad det indebærer af forstyrrelser?

Missionen lykkedes. Vi blev alle forstyrrede og Søren og Jeg blev klogere på, hvordan vi skal gå videre med at bringe dette nye ud til virksomhederne.

Der blev sagt ord som, “Vigtigt emne”, “Det har absolut en plads”, “Det vil opfylde et behov som det er svært at opfylde” og som en ekstra bonus “Det har været rigtig interessant at mødes med de andre ledere og vende de her ting”.

Opløftede og klogere vil vi nu arbejde videre med at tydeliggøre den nye og sammenarbejdede model…og vi kommer meget gerne og fortæller dig og dine lederkolleger om det nye – Bare ring – Vi er nemme at snakke med!