Alle gode intensioner dør uden gennemslagskraft – Du er dit eget vigtigste redskab.

Jeg stod engang foran en større gruppe medarbejdere og sagde “Jeg har en lille million til at gøre noget godt med – vil I have den? Det eneste krav er, at I går aktivt med ind i, at finde det rigtige at bruge dem på og er med på at fastholde den videre udvikling” Man skulle jo tro (det gjorde jeg i hvertfald) at alle ville juble og springe på ´den vogn – lige på stedet.

Det gjorde størstedelen også, men der var stadig en relativ stor gruppe der stod med armene over kors og kiggede mistroisk på mig. Jeg fattede dengang ikke, hvad det var der skete for dem – det var jo en mega chance? Det jeg, som ny leder på det niveau, ikke vidste var, at mit budskab, min position og min udståling ikke harmonerede med det billede disse medarbejdere havde af hvad, en leder var for en størrelse. I parentes nævnt; det var dengang ikke ualmindeligt, at en leder udgav befalinger for….stort set alt.

Nu vil jeg gerne hjælpe dig til at undgå det arbejde der ligger i, igen og igen, at forklare at du ér det – og den – du siger.

Din evne til at kommunikere er det der bringer dine intensioner og din viden som leder, i spil. Hvis du virkelig vil gøre en forskel som leder, altså både for dine medarbejdere og din bundlinje (hvad enten den er økonomisk, social, eller økologisk, så skal du kunne kommunikere klart og tydeligt – både i forhold til din fremtoning og dit indhold.

Lisbeth Holdt Jørgensen og jeg har lavet et kursus der sikrer at:

– Din fremtoning og dit budskab harmonerer.

– Dit budskab trænger igennem.

– Du får overblik over hvilke ledelsesmæssige effekter din kommunikation har.

Allerede d. 17. Maj er vi København – Tjek og tilmeld dig her: voiceinc.dk