Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Jeg er da ikke robust! | Langer & Rasmussen

“Du er altid så rolig og lader dig ikke gå på af alt presset”… Rolig – mig? Er de blinde?

Jeg stod som ung leder efter en proces, hvor der havde været både tårer og vrede. Det havde været ret heftigt, men heldigvis fik vi skabt en fælles forståelse af, at problemerne ikke var personerne, men måden de var sammen om problemerne, der pressede dem til at reagerer så voldsomt og fare i kødet på hinanden.

Jeg selv havde virkelig været “på arbejde” og var sikker på, at de alle kunne se det på mig, men min jydske flade facon havde åbenbart dækket over mine egne momenter af tvivl – og givet indtryk af at jeg var robust.

Men hvordan kan jeg være robust, når jeg er i tvivl “på indersiden”? Den robuste kommer jo ikke i tvivl og har styr på alt – han er ikke sådan en skrøbelig én som mig.

Hvis du også kan være i tvivl om hvad robusthed er, så kom til København om en måned.

Der er stadig plads til dig og dine kolleger, men vent ikke for længe, da vi kører med små hold – halvdelen af pladserne ér allerede væk.

I Oktober havde vi en tilsvarende Masterclass om Robusthed & Skrøbelighed i Jylland.

I kbh. vil du blive introduceret til ledelsespsykologiske og -filosofiske vinkler på tidens store buzzword Robusthed. Du vil også få lejlighed til selv at afprøve den protreptiske samtale (3. generations coaching) som indgang til begrebet.

Du kan finde lidt inspiration i hhv. denne meget omtalte artikel, som Ole udgav i “Ledernes” magasin og så denne fine video der ind til nu er vist 340.000 gange.

Du kan i det hele taget se og abonnere på flere blogs på Langer & Rasmussen.dk

Lad os mødes på Masterclass i Lederskab gennem forsoning af det robuste og det skrøbelige. Du tilmelder dig via dette link (Husk at vi laver små hold).

Sted: København (Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København)

Tid: Torsdag d. 2. Marts 09:00 – 16:00

Pris: 2.100,- ekskl. moms. På dagen er der let morgenmad, frokost og kaffe, m.m.