Kender du det der med at træde ned fra ølkassen med fornemmelsen af, at have sagt det der skulle siges, helt som planlagt, men alligevel føle, at du ikke blevet hørt og forstået?

Der er mange måder at “sige” noget på og der er mange måder at “høre” noget på.

2

Ud fra en psykodynamisk forståelsesramme, er det modtageren, der bestemmer om han vil forstyrres og dermed – som man siger i folkemunde – budskabet…meeen det er ikke hele sandheden. Din selvbevidsthed, din forberedelse og dit nærvær har betydning.

Du skal være både din person og din rolle bevidst og finde en autentisk balance imellem de to. Det er ikke nok at sige “det rigtige” og det er ikke nok bare at “være sig selv”.

En oldgræsk guideline siger “Lidt af hvert og ikke for meget af noget”… det gælder for alle livets forhold – også i kommunikationen.

Vi vil gerne vise dig, hvordan vi arbejder med den balance. Vi holder derfor endnu en gratis morgen-workshop her i Kolding. Denne gang med vores samarbejdspartner, Stemmecoach, Lisbeth Holdt Jørgensen.

Du er velkommen til at tage en kollega med, men for at I kan få lidt praktisk inspiration med hjem, er der tale om en mindre workshop, så vent ikke for længe.

Du kan bryde igennem ved at tilmelde dig til workshoppen her.