Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6085) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6085) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Kvit og frit – reflektioner på baggrund af Academy Of Management (AOM) | Langer & Rasmussen

2025 i København

 

CBS er på fantastisk vis lykkedes med at få en af verdens ældste og største konferencer for forskning i ledelse til (for første gang siden opstarten i 1936), at bevæge sig uden for USA…og de har valgt Danmark i 2025 – I wonder why =;o)

Jeg er vildt optændt af denne mulighed for at slippe for at rejse til Hawaii, New York, Seatle og lignende steder for at deltage i den, på alle måder, kæmpe konference. Selv uden at kende temaet for 2025, så er jeg helst sikkert “på”.

Det er en konference, hvor du møder, ikke bare klodens “guruer” inden for ledelse, men ligeså, ja måske endda mere, interessant de mange håbefulde unge forskere som kommer med det absolut nyeste, til stor inspiration for både ledere, konsulenter og forskere.

Der er typisk tusinder af sessioner, og 20.000 deltagere/medlemmer fra 120 forskellige lande, så det ér stort!

jeg vil rigtig gerne dele dette med andre – f.eks. dig og dine kolleger – så jeg prøver allerede nu, at foreslå nogle møder hvor vi:

  • Forbereder os på selve konferencen (tro mig med så mange sessioner, er det nødvendigt – bare at vælge dem du vil se, er svært =;o)
  • Samler op, reflekterer og videndeler under selve konferencen
  • Mødes bagefter og fortsætter inspiration og refleksionerne

 

Det er ikke for at tjene penge, så den eneste omkostning vil være et tilskud til de små omkostninger der eventuelt opstår til lokaler og bespisning.

Selve konferencen holdes i København. Udgangspunktet er dog, at vi mødes i Kolding, men måske viser det sig, at der er behov for andet; så ser vi på det, men når nu Barack Obama er parat til at komme til Kolding (og kun Kolding) bare for et enkelt møde, så er det vel også OK for os ? =;o)

Hvis du er med på ideen, så fortæl mig det, og tilmeld dig her. og del gerne budskabet!