Jeg er så heldig, at jeg sammen med Anders Dinsen – en af deltagerne på en Masterclass som Ole Fogh Kirkeby og jeg holdt i Kbh. – er blevet inviteret til at holde en dags workshop på en international konference for IT-testere.

Anders deltog også på konferencen “ConTEST NYC 2017” og gav nogle af deltagerne en lille smagsprøve på hvordan, filosofien kunne anvendes i testmiljøet. Kvik som Anders ér, så gjorde han det så interessant, at konference ledelsen spurgte om ikke, vi ville lave en hel dags workshop i 2018.

Jeg er virkelig spændt…og meget glad for at Anders er med til at oversætte hvad pokker de (IT-testerne) mener, når de smider en eller anden indforstået term, eller en frisk lille kode for “noget”.

Fly og hotel er nu på plads og vi er ved at samle et lille hold af forsøgspersoner, så vi kan blive helt skarpe inden selve konferencen.

I første omgang kan du se lidt om konferencen og en præsentation af oplægsholderne herunder….og så skal vi nok komme med en beretning om hvordan det ellers gik derhenne på Manhattan.

Klik på billedet for at se præsentationen af oplægsholderne på ConTEST NYC 2018.