Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Lederen kan bruge filosofien – en videosamtale om samarbejdet med Tommy Kjær Lassen. | Langer & Rasmussen

November 2018 mødtes jeg for første gang med Tommy Kjær Lassen (Stay human) i Kødbyen (her er indlægget fra dengang). Jeg havde sat mig for at hjælpe filosofien mere i centrum i ledelse og havde skrevet lidt om det jeg tænkte.

Tommy havde fået samme idé og havde svaret på et par indlæg jeg havde lavet. Han havde også en idé om at skrive en bog om emnet (den udkom i slutningen 2020) – og da jeg netop var gået i gang med at skrive en bog sammen med Ole Fogh Kirkeby, med en lidt anden vinkel (dén kommer ud sidst på året 2021), ja så blev vi hurtigt enige om, at den digitale snak skulle føres over i det analoge…derfor mødtes vi i Kødbyen.

Spørgsmålet er så om der stadig er interesse for ideen – Hvad siger du efter at have set videoen? Skal vi fortsætte? Har du et bestemt spor du kunne tænke dig at vi skulle følge?

Giv os endelig dit svar i en kommentar her på bloggen, eller på LinkedIn.

Hvis du vil høre når vi tager næste træk, så abonner på bloggen.

I videoen herover kan du se og høre os tale om vores idé om at gå sammen om at promovere filosofien som en perspektivering af lederens praksis.