Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Og så fik han et nyt job… | Langer & Rasmussen

…men hverken dét eller dér hvor han forventede.

Lad os for diskretionens skyld kalde ham Malthe. Malthe kontaktede mig fordi, han havde mødt en anden leder (ham kan vi kalde Ebbe). Ebbe kom med mellemrum til individuelle sparring omkring så forskellige emner som personlige lederudfordringer, strategilægning og reorganiseringer.

I det forløb var Ebbe blevet mere og mere klar til at foretage et karrierespring og derfor blev CV´et et tema for vore snakke.

Så; som en utilsigtet bieffekt af sparringen på ledelsesopgaverne, lavede Ebbe er skifte til et nyt og mere givende job. Det fortalte han sin ven Malthe om – og derfor kontaktede Malthe mig. Han ville da   også gerne finde et nyt job – og gerne i en helt anden branche.

Malthe havde forberedt sig og kom med det CV, han ville bruge. Det var et fint CV på glittet papir med et flot professionelt portrætfoto og teksten var rettet ind mod de nye brancher, han gerne ville udforske – men vi tog det ikke i brug!

Og derfor blev også en succes for Malthe – for som han svarede     Ebbe, da han spurgte hvordan det gik:

“Tak – jeg fik også et et nyt job” (Stort smil)

“Tillykke – hvor?” (Ligeså stort smil)

“På min gamle arbejdsplads – det er bare SÅ fedt” (Endnu større smil)

“Men du var da træt af din gamle arbejdsplads?” (forundret udtryk)

Det viste sig i den snak vi kalder CV-Tjek, at Malthe ikke var klar over hvorfor, han egentlig gerne ville flytte – og da han fandt frem til dét og endnu vigtigere; hvad der var det ideelle jobindhold for ham, kunne han gå tilbage til sin arbejdsgiver og fortælle klart og tydeligt hvad hán manglede for at have det gode arbejdsliv.

Da arbejdsgiveren selvfølgelig ikke var ude af stand til at lave en omkostningsberegning på det at miste en leder som Malthe, ja så fik de to stykket det perfekte job sammen og Malthe lavede et karriereskift på sin gamle arbejdsplads.

Arbejdsgiveren var glad, Malthe var glad, Ebbe var glad – og det var jeg såmænd også!