Jeg har lagt en kort video her på Langer & Rasmussens youtube om at jeg er så heldig, at være inviteret til at give et oplæg på Brejning Højskole til sommer. Selvfølgelig er Ole Fogh Kirkeby med, men der er yderligere to meget protreptik-kyndige på programmet, nemlig højskolens forstander, Ole Konderup og Coachen Maibritt Isberg Andersen.

Mit indlæg bliver om de samtaler, der foregår mellem ledere og mellem ledere og medarbejdere – sat i rammen af protreptikken.

Du kan jo overveje højskoleopholdet …. eller at deltage på det næste kursus som Ole Fogh Kirkeby og jeg afholder i August i Kolding, hvor temaet er “Det generøse lederskab”.

 

Her er Højskoleprogrammet og her er de foreløbige praktiske oplysninger om Ole´s og mine kurser Det generøse lederskab og Lederens samtaler – for dig der er ny i ledelsesfilosofien.