2 timer i Kolding med en af vore fremmeste danske Ledelsesfilosoffer.

Professor Ole Fogh Kirkeby, har gennem 30 år beskæftiget sig med bl.a. ledelsesfilosofi på CBS og har desuden skrevet adskillige bøger. Flere af disse indgår i dag på lederuddannelserne på hhv. Diplom og  Masterniveauerne.

Ole Fogh Kirkeby

Vi gør en dyd ud af at bringe teorier ind i en form, hvor de bliver umiddelbart tilgængelig og brugbare for dig som leder. Vi har i forlængelse af dét, bedt Ole komme til Kolding og give en indføring i protreptikkens verden.

I det antikke Grækenland fandtes  ledelsesakademier som kan sidestilles med nutidens Business Schools.  Det er i studierne af disse akademier, at Ole er stødt på Protreptikken og har udviklet en nutidig udgave.

Ole vil på baggrund af den bog, han netop har udgivet, holde et oplæg og vise os den protreptiske samtale i praksis. Senere på året vil vi afholde det kursus, som vi udvikler sammen med ham.

Vi mødes i Kolding på Designskolen, Ågade 10, Tirsdag d. 1. Marts, kl. 10:00 – 12:00. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Til gengæld er du velkommen til at tage dine lederkolleger med. Du/I skal bare sende jeres mailadresser til info@langerograsmussen.dk (vær venlig at skrive “Protreptik” i emnefeltet), så vil I modtage en bekræftelse og evt. yderligere materiale direkte i jeres mailbokse.

Du kan også gå ind under Aktuelle Kurser og Events og bruge kontaktformularen dér.

Deltagelsen er efter først til mølle-princippet.

Vi glæder os til et intenst morgenmøde sammen med dig.