Du kender det sikkert også – det der med at se en leder eller oplægsholder (måske dig selv?) levere et vigtigt budskab, men også se, at det kun er dem der sidder tættest på, der ikke snupper muligheden for en lille mikropause hvor, tankerne vandrer en tur til sommerhuset eller indkøbslisten.

 

sleep01

Jeg har lige været til en konference, hvor det også skete for mig selv – jeg var pludselig laaangt væk fra lokalet.

Det fik mig til at tænke på hvad, det er der sker – når nu budskabet ér vigtigt og alle er enige om det, hvorfor falder vi så hen?

Det er jo ret problematisk. Ikke kun fordi det selvfølgelig er lidt træls for den der står og taler til folket, men også for virksomheden. Ud over det manglende effekt af mødet, så er der også et voldsomt ressourcespild i form af forberedelses-, tilstede- og opsamlingstimer.

Jeg er ikke ekspert ud i kommunikation, men véd hvor vigtig et element evnen til at kommunikere er, både som leder og som konsulent. Mit spørgsmål er derfor: Hvordan undgår vi at miste dem, vi taler til?…Vi skal måske ligefrem prøve at lave en kort workshop (med en kompetent konsulent) omkring det her? Hvis der er stemning for det, så gør vi det…i Kolding

Svar gerne gennem kommentarfeltet herunder, eller via info@langerograsmussen.dk

Mange tak for hjælpen =:o)

PS – del gerne spørgsmålet med dine lederkolleger.