Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Skal vi reagere på det nye sorte eller klappe en ko? | Langer & Rasmussen

Der er “ro på” her på kontoret i mellem Jul og Nytår, så jeg sidder lige nu og samler op på det, der er sket i det forgangne år og overvejer hvordan vi bedst går ind i det nye 2017…Det er altså lidt vildt hvor hurtigt emnerne der tales om som “det nye sort” skifter….derfor kunne dette måske være en tanke og snak værd (igen) i 2017:

Når konteksten er, at “det næste nye” allerede står og banker på inden, vi har nået fuldt ud, at forholde os til det forrige – Hvordan undgår vi så, at det bliver fuldstændigt superficielle reaktioner der kommer frem?

Ligger (noget af) svaret ikke i filosofien og den både psykologiske og pædagogiske forståelse af mennesket i tilværelsen (på arbejdet)?

Er svaret ikke, at vi SKAL fastholde en hvis dvælen ved spørgsmålene, før vi prøver at give svar…og at vi måske skal til at erkende, at der er spørgsmål vi bare må lade fare – simpelthen fordi det vil betyde superficielle svar, der ikke får nogen som helst betydning/effekt i livet der leves over længere tid end et øjeblik – det være sig i privaten og på arbejdet?

Hvad siger du til det?

Gør noget godt for dig selv i det nye år!

Klap en ko, løb en tur, gå på museum (Juan Munoz, Louisiana), læs en bog – bare sænk farten.

Jeg glæder mig til at møde dig i det nye år – over en kop kaffe, til en masterclass, en coaching, eller what ever.