Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/7/b/5/langerograsmussen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 To år tog det før der kom en buket blomster… | Langer & Rasmussen

…og en pakke med bøger. Vi havde så meget vi skulle nå at leve, inden vi kunne blive færdige med at skrive på bogen.

Ole Fogh Kirkeby og jeg har arbejdet sammen i flere år nu. Vi startede med at udforske og udfordre det buzzword der var det store på det tidspunkt: Robusthed. Det ledte os til Skrøbeligheden som det robuste og sidenhen til Det generøse lederskab.

Vi fandt ud af at tråden der binder det hele sammen for os, er ønsket om det gode arbejdsmiljø – og at skurken er stress.

Vi er alle enige om at stress skal bekæmpes – og vi har alle forsøgt, men hvorfor er vi efter næsten fem årtiers forskning og målrettet indsats ikke blevet bedre til at dæmme op for de negative effekter i det psykosociale arbejdsmiljø? Vi undersøger i bogen stress som fænomen for at se det, som det, det er, og ikke som det, vi mener, det bør være.

Einstein sagde noget i retning af, at “Når noget ikke virker, så prøv noget andet” – det er det vi har gjort – prøvet en ny vinkel på det af forebygge stressen. Vi introducerer en kombination af viden om stressens natur, psykologiens betydning, men vigtigst af alt; filosofien, som en ny vej for lederen der ønsker at dæmme op for stress i organisationen.

Nu glæder vi os helt vildt til at høre hvad I siger til tankerne vi har lagt frem.

Bogen kan fra i dag fås hos alle boghandlerne, men du kan starte med at læse en lidt dybere omtale af bogen her