I vores stræben efter at udvikle både os selv som virksomhed og jer som ledere, søger vi konstant nye indgange til processerne.

I den søgen er vi stødt på Postmand Per….eller det vil sige; vi har mødt og indledt et samarbejde med Tina Klemmensen, der blandt meget andet har arbejdet i London og været med til at lave stop motion animationsfilmen “Postman Pat”, som på dansk kom til at hedde Per.

Din første tanke nu, kunne meget vel være noget i retning af; Nå, endnu en smart gimmick, bare for at sætte farver på samme produkt.

Nej, vi vil meget mere end det – ikke at der er noget i vejen med farver der lyser op – de må bare ikke være så skingre, at de overstråler budskabet og udbyttet.

AnimationskulisseVi er gået ind i samarbejdet, fordi vi kan bruges Tinas evne til at bringe den legende proces ind i et sagligt rum. Vi kombinerer Tinas og vore kompetencer, i det at skabe udviklende processer, i f.eks. organisationsudvikling, strategiudarbejdelse, personlige lederudviklingsforløb, osv.

Postman Per kan med andre ord – eller rettere; med andre billeder – give nye perspektiver til en dybt seriøs proces. Og da billeder huskes bedre end tekst, er de også en hjælp til implementeringen af processens resultater.

søren og blå mandVi vil gerne dele muligheden med jer, så kom og oplev en 4-timers prøveproces, hvor du laver din egen stop motion film.

De 4 første der tilmelder sig OG medbringer en Ipad til, at producere en film på, vil få lagt den nødvendige app ind og kan beholde den – Så kan I lege videre derhjemme.

Du skal bare tilmelde dig her, så starter vi d. 1. April med en lækker morgenmad fra den nye og meget spændende opstartsvirksomhed Nord Gourmet.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.

Vi afslutter 12:00 – Hvis du har lyst til at tage en af Nordgourmet´s lækre retter – f.eks. rugbrødstappas – med hjem, så kan du bestille via via det link, vi har lagt med ind på vores tilmeldingsside.